Netadmin Systems inleder partnerskap med Kong Arthur för den norska bredbandsmarknaden

På norsk

Netadmin Systems är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför Netadmin Nine, en mjukvaruprodukt som möjliggör en smärtfri tillväxt och övergång till fibernät. 

Kong Arthur är ett norskt företag med bred erfarenhet IT-kompetens men även erfarenhet inom energi- och telekomindustrierna.

Netadmin Nine hjälper fibernätverksägare att, genom att automatisera flertalet av de dagliga processerna, effektivisera det operationella arbetet. Netadmin har flertalet kunder i Norge och vill nu stärka sin position genom ett samarbete med Kong Arthur.

”För oss är det viktigt att lyssna på våra kunder och de har uttryckt att de vill ha en norsk partner som förstår branschen och vet utmaningarna”, säger Mats Ekelund, VD Netadmin Systems. 

”Kong Arthur är leverantör av IT-tjänster till två av våra kunder i Norge, Eidsiva Bredbånd och NEAS/Nordmøre Energiverk och vi är trygga med att vi i Kong Arthur och deras Riddare har hittat en bra och viktig samarbetspartner,” fortsätter Ekelund.

”Vi är mycket stolta och väldigt glada att Netadmin valt oss som utvald partner i Norge”, säger Bjørn F. Oustad, VD Kong Arthur. Vi är ett ungt företag som på tre år vuxit till fler än 20 anställda, alla med universitetsutbildning och stor kompetens inom telekommunikationsområdet. Denna kompetens kommer vi med stor glädje att erbjuda Netadmins kunder för att hjälpa dem med att effektivisera sina affärsmetoder.

 

Om Netadmin Systems

Netadmin Systems är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför Netadmin Nine - programvara som hjälper operatörer att växa och gå över till fibernätverk. Netadmins lösningar gör det enklare att lansera nya tjänster, öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen. Med mer än 10 års erfarenhet på marknaden har Netadmin Systems levererat lösningar till fler än 75 kunder i fler än 15 länder globalt. 

Företaget ägs av Volaris Group, en operativ del det Toronto-baserade Constellation Software Inc. För mer information, besök www.netadminsystems.com.

Kontakta:

Mats Ekelund, CEO, +46 76 702 88 60, mats.ekelund@netadminsystems.com 

Jon Lindholm, Marketing Manager, +46 76 843 43 72, jon.lindholm@netadminsystems.com 

 

Om Kong Arthur AS

Kong Arthur bistår med sina breda och erfarna IT-kompetens kunder inom forskning, media, finans, universitet och högskola samt telekom från innovation, planering, utveckling och genomförande. Speciellt har vi hög kompetens inom systemintegration för att öka samarbetet och effektivisera system företag.

Företaget ägs av sina anställda och har kontor i Brumunddal, Gjøvik och Lillehammer. www.kongarthur.no.

Learn more

Learn more about our solution in our blog 

Contact Us

NETADMIN SYSTEMS
Wallenbergs Gata 4, 583 30 Linköping, Sverige
Tel: +46 -13 – 20 00 00 | Mail: info@netadminsystems.com