Sappa väljer Netadmin för sin fortsatta satsning på TV och bredbandslösningar

Sappa lägger stort fokus på att leverera tjänster med bästa tänkbara kvalitet och en fenomenal kundservice. Sappas mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Det är därför viktigt för Sappa att installera och provisionera sina nät på bästa tänkbara sätt. Som ett led i detta väljer de nu Netadmin som leverantör av provisioneringssystem.

 

Sappa kommer till en början använda sig av Netadmin för att provisionera tjänster relaterat till Triple Play, d.v.s. TV, bredband och telefoni.

”Med denna investering får vi en plattform som möjliggör för oss att expandera vår verksamhet och kostnadseffektivt hantera de nät och åtagande som vi går in i.”, säger Hans Bergersen, CTO på Sappa.

Netadmin möjliggör för kunder att växa med stora kundtillströmningar samtidigt stödja processen kring kundhantering på ett effektivt sätt för att skapa stor kundnöjdhet.

”Netadmin Nine är ett modernt och modulärt standardsystem som enkelt kan vidareutvecklas. Genom detta kommer vi att kunna erbjuda Sappa nya produkter allt eftersom verksamhetens behov användningsområden växer. Med Netadmin Nine:s nya ramverk och gränssnitt kan systemet även kostnadseffektivt kundanpassas och förvaltas av Sappa.”, säger Fredrik Nyblom, säljchef på Netadmin.

Netadmin Nine kommer levereras under hösten 2017 enligt Quick Launch – ett koncept som innebär att Sappa snabbt kommer i produktion och baserat på egen erfarenhet av systemet kan ta beslut om integration och vidare automatisering.

 

Om Netadmin Systems

Netadmin Systems är ett svenskt företag som utvecklar programvara som hjälper operatörer att växa och gå över till fibernätverk. Netadmins lösningar gör det enklare att lansera nya tjänster, öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen. Med mer än 10 års erfarenhet på marknaden har Netadmin Systems levererat lösningar till fler än 75 kunder i fler än 15 länder globalt.

Företaget ägs av Volaris Group, en operativ del det Toronto-baserade Constellation Software Inc. För mer information, besök www.netadminsystems.com.

 

Om Sappa

Sappa levererar tv- och bredbandstjänster runt om i hela Sverige, främst via egen kabel- och fibernät men även via s.k. öppna fibernät. Tjänsterna ger möjlighet till individuell anpassning till såväl fastighetsägare och dess hushåll. Sappa tror på långa relationer som bygger på lönsamhet för alla parter. Närhet och enkelhet skapas av egen och lokala partners närvaro i hela Sverige.

Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg. AB Sappa ägs av finska Viria OY och omsatte 287 miljoner kronor under 2016.

Kontakt

Fredrik Nyblom, Säljchef Netadmin

fredrik.nyblom@netadminsystems.com

0768 43 43 40

 

Hans Bergersen, CTO AB Sappa

hans.bergersen@sappa.se

0736 33 71 50

Learn more

Learn more about our solution in our blog 

Contact Us

NETADMIN SYSTEMS
Wallenbergs Gata 4, 583 30 Linköping, Sverige
Tel: +46 -13 – 20 00 00 | Mail: info@netadminsystems.com